Sunday, November 21, 2010

Despre interfata LiveJasmin HD

Daca beneficiezi de o conexiune buna la internet, este foarte recomandat sa-ti instalezi si sa folosesti programul LiveJasmin HD. Astfel, membri vor vedea o imagine mai clara si vei aparea in primele pagini.

Iata cum va arata interfata



Inainte de a da Start, seteaza viteza conexiunii de la Preset. Soft-ul recomanda HD, dar daca esti in Romania si cel mai probabil vei avea clienti din State (unde transferul merge mai greu), alege High Quality, potrivit pentru viteze medii.

Cand apesi pe Start, vei intra in Free chat si vor incepe sa intre vizitatori/guesti (coloana din dreapta). Vei ignora aceasta coloana in marea parte a timpului, pentru ca nu iti aduce venit.

In coloana din mijloc, apar membri care intra. Acorda atentie sporita membrilor care au o inima rosie in dreptul numelui - acestia sunt clienti fideli ai LiveJasmin si, cel mai probabil, vor sta mai mult in privat cu tine.

In coloana de stanga, vei vedea mesajele de la guesti si membri. Ignora mesajele de la guesti si ia actiune (Kick sau Ban) daca acestia sunt nepoliticosi sau galagiosi.

1 comment:

  1. Cand te loghezi ar trebui sa te vezi acolo on patratul ala nu? Nu ma vad cand ma loghez... As mai dori cateva detalii despre site cum se foloseste ca nu prea ma pricep...am vorbit acolo in free chat dar nu stiu daca ma vad in primul rand si in aldoilea rand as vrea sa intreb cum te plateste utilizatorul cum stii cand te plateste, cand incepi sa facio show si chestii din astea

    ReplyDelete